Vă informăm că Registrul Comerțului își suspendă activitatea în perioada 16 iulie - 25 iulie. Toate cererile primite vor fi preluate si pregătite de catre echipa Organic Consulting si vor fi soluționate după data de 25 iulie.

IMM Invest Plus începe săptămâna viitoare

Programul intitulat IMM Invest Plus va începe săptamâna viitoare, a anunțat astăzi președintele Consiliului Naţional pentru Întreprinderile Private Mici şi Mijlocii, Forin Jianu.

„În acest an, FNGCIMM a acordat peste 50.000 garantii, marea majoritate venind din IMM Invest, program care s-a încheiat la sfârșitul lunii iunie, urmând ca săptămâna viitoare să înceapă un nou program intitulat IMM Invest Plus, unde dobânzile vor fi subvenționate iar creditele sunt consistente atât pentru investiții cât și pentru capital de lucru. În ceea ce privește programele naționale, am văzut la Start-up Nation că există în continuare cerere, motiv pentru care trebuie continuat și susținut printr-o comunicare publică adecvată deoarece acest program reprezintă poarta de intrare în economie a tinerilor antreprenori”, a declarat Forin Jianu.

Sub tema “FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027” și în prezența a peste 350 de antreprenori, evenimentul de astăzi a dezbătut principalele oportunități de finanțare și dezvoltare a mediului de afaceri la nivelul regiunii Sud Muntenia.

În cadrul dezbaterii s-au promovat și prezentat cele mai importante programe de finanțare dedicate IMM-urilor la nivel regional și național precum IMM Invest Plus, IMM Prod, Garant Construct, Start-up Nation, Programul de Microindustrializare, IMM Recover dar și alte proiecte pentru IMM-uri în domeniul digitalizării, transformării digitale, specializare inteligentă sau internationalizare.

×