Vă informăm că Registrul Comerțului își suspendă activitatea în perioada 16 iulie - 25 iulie. Toate cererile primite vor fi preluate si pregătite de catre echipa Organic Consulting si vor fi soluționate după data de 25 iulie.

GO ÎN LUMEA AFACERILOR FĂRĂ BIROCRAȚIE

Cu doar câțiva pași simpli, puteți transforma visul dumneavoastră de a avea propria afacere în realitate.

Infiintare firma

Procedura de infiintare a unei firme in Romania nu este una tocmai usoara, birocratia de multe ori pune piedici, astfel te poti confrunta cu diverse probleme, probleme care pot mari durata procesului de infiintare a unei firme sau poate duce chiar la respingerea cererii de infiintare.

Astfel, pentru a scapa de birocratie, statul la cozi, precum si pentru a evita erorile care pot aparea in dosarul de infiintare, Organic Consulting va ofera servicii de consultanta si va initia procedura complexa de infiintare cu ajutorul consultantilor specializati, iar dumneavoastra va puteti concentra asupra afacerii dumneavoastra.

Echipa noastra este formata din specialisti in drept comercial: consultanti, consilieri juridici si avocati pentru a va oferi solutiile potrivite in orice moment.

De ce Organic Consulting?

E simplu – Noi ne ocupam de toate formalitatile la Registru Comertului. Nu pierzi
timp prin trafic sau la cozi.

E online – Intreaga procedura se poate derula exclusiv online
Impreuna vom incerca sa gasim cele mai bune solutii pentru afacerea ta in domeniul juridic si fiscal.

Esti in locul potrivit – Beneficiezi de o consultanta specializata si experienta unor consilieri profesionisti specializati in acest tip de operatiuni.

ce este un s.r.l.?

Societatile cu raspundere limitata ( s.r.l.) sunt entitati cu personalitate juridica care pot desfasura orice tip de activitate prevazuta in clasificarea activitatilor din economia nationala in vigoare ( CAEN Rev. 2) cu exceptia celor organizate si reglementate prin legi speciale.

Infiintare SRL rapida prin ORGANIC CONSULTING

Avantajele infiintarii SRL prin ORGANIC CONSULTING

ce este un pfa?

PFA este prescurtarea pentru „Persoana Fizica Autorizata” si permite desfasurarea unui tip de activitate economica aleasa, permisa de lege. Aceasta este una dintre cele mai simple metode prin care un individ foloseste propria forta de munca pentru a activa in diferite domenii prevazute in codul CAEN. Un PFA nu poate avea mai mult de 5 clase de activitate.

Infiintare PFA rapida prin ORGANIC CONSULTING

Avantajele infiintarii PFA prin ORGANIC CONSULTING

Ce este un I.I.?

Intreprinderea Individuala este o entitate fara personalitate juridica, organizata de un întreprinzător persoană fizică.

Ce trebuie sa stii despre o intreprindere individuala?

Orice întreprindere individuală trebuie să aibă un sediu profesional pe teritoriul României și trebuie să fie înregistrată și autorizată.

Înregistrarea unei întreprinderi individuale se face la Registrul Comerțului, aceasta fiind una dintre condițiile principale pentru funcționarea sa legală (ea trebuie înregistrată și în scopuri fiscale la ANAF).

Întreprinderea individuală poate avea în obiectul de activitate până la 10 clase de activități prevăzute de codul CAEN (față de 5, în cazul PFA), dar este necesară dovada pregătirii profesionale pentru fiecare cod CAEN ales.

Întreprinderea individuală poate angaja până la 8 salariați, terțe persoane, cu un contract individual de muncă încheiat și înregistrat în condițiile legii (față de 3 în cazul PFA).

Durata de infiintare nu dureaza mai mult de 3 zile.

Infiintare II rapida prin ORGANIC CONSULTING

Avantajele infiintarii II prin ORGANIC CONSULTING

ce este un if?

Întreprinderea familială este constituită din 2 sau mai mulţi membri ai unei familii.

Ce trebuie sa stii despre un if?

Întreprinderea familială nu are patrimoniu propriu si nu dobândeste personalitate juridică prin înregistrarea în registrul comertului.

Fiecare asociat al întreprinderii familiale datorează impozitul pe venit în funcţie de participarea fiecărui membru la întreprindere

Activităţile economice desfăşurate de o întreprindere familială (IF) pot fi în agricultură, industrie, turism, construcţii, IT şi comerţ.

Nu se pot constitui în IF profesiile liberale, activităţile economice a căror desfăşurare este organizată şi reglementată prin legi speciale şi activităţile economice pentru care legea a instituit un regim juridic special, anumite restricţii de desfăşurare sau alte tipuri de interdicţii.

Infiintare IF rapida prin ORGANIC CONSULTING

Avantajele infiintarii IF prin ORGANIC CONSULTING

ce este O Fundatie?

Fundatia poate fi constituita de una sau mai multe persoane (fizice sau juridice) pentru realizarea unui scop de interes general sau, dupa caz, comunitar.

ce este O Asociatie?

Asociatia este subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei intelegeri, pun in comun si fara drept de restituire contributia materiala, cunostintele sau aportul lor in munca pentru realizarea unor activitati in interes general, al unor colectivitati sau, dupa caz, in interesul lor personal nepatrimonial.

Ce trebuie sa stii despre ong?

Pentru infiintare ONG, înregistrarea nu se face la Registrul Comerțului, ci în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor de pe lângă Judecătorie.

Infiintare ONG durează mai mult decât în cazul unei firme, anume 45 de zile.

Patrimoniul unei fundatii trebuie să fie echivalentul a 100 de salarii minime brute pe economie.

Infiintare ONG rapida prin ORGANIC CONSULTING

Avantajele infiintarii ONG prin ORGANIC CONSULTING

ce este un s.a.?

Societatea comercială pe acţiuni este acea formă de societate comercială constituită prin asocierea a două sau mai multe persoane fizice sau juridice, purtând denumirea de acţionari, care contribuie la formarea capitalului social prin anumite forme de participare reprezentate de titluri, denumite acţiuni, pentru a desfăşura în comun o activitate comercială de amploare, răspunzând pentru obligaţiile comerciale numai în limita aporturilor la capitalul social, pentru a împărţi profitul rezultat sau suporta eventualele pierderi rezultate din activitatea desfăşurată.

Infiintare s.a. rapida prin ORGANIC CONSULTING

Avantajele infiintarii s.a. prin ORGANIC CONSULTING

Ce este Societatea agricola?

Societatea agricola este o societate de tip privat, cu capital variabil si un numar nelimitat si variabil de asociati, avand ca obiect exploatarea agricola a pamantului, uneltelor, animalelor si altor mijloace aduse in societate, precum si realizarea de investitii de interes agricol.

Ce trebuie sa stiI despre o societate agricola?

Societatea agricola nu are caracter comercial.

Numarul minim de asociati intr-o societate agricola nu poate fi mai mic de 10 iar capitalul social va fi format din parti sociale de egala valoare, a caror marime nu poate fi mai mica de 10.000 lei fiecare, numărul de părţi sociale pe care îl poate avea un asociat, modul de evaluare a părţilor sociale în cazul aportului în natură, inclusiv a folosinţei pămîntului.

Exploatarea agricola poate consta din: organizarea si efectuarea de lucrari agricole si imbunatatiri funciare, utilizarea de masini si instalatii, aprovizionarea, prelucrarea si valorificarea produselor agricole si neagricole si alte asemenea activitati.

Termenul de eliberare al documentelor din momentul depunerii dosarului la instanta de judecata variaza intre 30 si 60 de zile

OFERTA SPECIALA LIMITATA

Înființare firmă GRATUIT

Sună-ne pentru a afla cum poți înființa firma ta GRATUIT.

0756.722.001

×