Vă informăm că Registrul Comerțului își suspendă activitatea în perioada 16 iulie - 25 iulie. Toate cererile primite vor fi preluate si pregătite de catre echipa Organic Consulting si vor fi soluționate după data de 25 iulie.

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului vine cu noi precizări legate de programul Femeia Antreprenor

Verficările administrative și de eligibilitate pentru cererile de finanțare din cadrul programului Femeia Antreprenor, cu numere RUE cuprinse între 1.001 și 1.200, au fost definitivate.

Aplicantele declarate admise de principiu la finanțare din intervalul menționat vor primi astăzi, 30.01.2023, deciziile de acceptare și acordurile pe platforma granturi.imm.gov.ro.

Termenul limită aferent acestui nou interval de notificări pentru încărcarea documentelor necesare, conform procedurii de implementare, este 20.02.2023, inclusiv.

Etapa de verificări administrative și de eligibilitate continuă pentru cererile de finanțare ale căror numere RUE sunt cuprinse între 1.201 și 1.400, până la epuizarea bugetului alocat măsurii de sprijin, urmând a actualiza după definitivarea acestei etape stadiul contractelor semnate.

Vezi lista intermediară pentru Femeia Antreprenor

×