Vă informăm că Registrul Comerțului își suspendă activitatea în perioada 16 iulie - 25 iulie. Toate cererile primite vor fi preluate si pregătite de catre echipa Organic Consulting si vor fi soluționate după data de 25 iulie.

Bugetul pentru Start-Up Nation ar putea fi suplimentat

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că bugetul pentru Start-Up Nation 2022 ar putea fi suplimentat.

520 de milioane de lei au fost alocate pentru programul Start-Up Nation, însă sunt deja peste 4.000 de aplicații înscrise până acum.

„Programul Start-Up Nation este o oportunitate, iar alături de celelalte proiecte derulate la nivel guvernamental ne-am propus să consolidăm mediul privat și contribuim la crearea de noi locuri de muncă. Acest program răspunde realităților economice și sociale. Am creat un pilon distinct pentru românii din diaspora, care își pot valorifica expertiza și creativitate în țară. Asemenea cetățenilor din țară, ei pot beneficia de până la 200.000 de lei fonduri nerambursabile pentru înființarea unui proiect de business aici, acasă. Obiectivele programului sunt corelate cu economia viitorului”, a spus Nicolae Ciucă.

„Alături de stimularea înființării și dezvoltării IMM-urilor, îmbunătățirea performanțelor economice ale acestora și crearea de noi locuri de muncă, urmărim și susținerea inovării și a pregătirii antreprenoriale. Celor peste 4.000 de aplicații înscrise până acum pe platforma Ministerului Antreprenoriatului și Turismului sper să li se alăture cât mai multe proiecte eligibile. Îi așteptăm pe românii cu spirit antreprenorial din țară și din afara granițelor să intre în acest program! Suntem pregătiți să suplimentăm bugetul de 520 de milioane de lei alocat deja Programului Start-Up Nation pentru a oferi sprijin cât mai multor antreprenori să investească în România”, a conchis premierul.

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor este 1 septembrie 2022.

Aplică cu ajutorul Organic Consulting la Start-Up Nation

Te putem ajuta să obții până la 200.000 de lei nerambursabili.

Ai o idee de afacere, dar n-ai o societate? Nicio problemă! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar de restul ne vom ocupa noi.

De la înființarea societății până la depunerea cererii de finanțare si, ulterior, a semnării acordului de finanțare.

×